Контакти сервісів з оренди торгових площ Львів

2021-07-26

Оренда торгових площ Львів Україна.

Даний сайт використовується для надання послуг з оренди торгових площ комерційної нерухомості торгових центрів і ринків в місті Львів та по Україні. Власники торгових площ по Україні, які отримують плату за оренду безготівково, можуть замовити на нашому сайті сервіс з надання своїх послуг. Для цього треба залишити заявку в розділі «Сервіси» підменю «написати нам».

Заявки з питань оренди торгових площ комерційної нерухомості в місті Львів та по Україні по привабливій ціні від власника можна подати в розділі «Сервіси» підменю «Заявка на оренду». Представник сервісу зв’яжеться з Вами по вказаних ваших контактних даних в заповненій заявці протягом трьох днів. Вільні площі представлені в розділі «Оренда». Заявки формуються у реєстр. Коли появляється вільна пропозиція, яка відповідає вашій заявці, представник сервісу повідомить Вас.

Зареєстровані на сайті орендарі і орендодавці мають доступ до багатьох сервісів у розділі «Сервіси» в особистому електронному кабінеті, який адаптований під мобільний телефон. Для постійної реєстрації на сайті достатньо зареєструватися в підменю «Послуги та оренда», лише один раз ввівши код і пароль з рахунку, при поставленій галочці «запам’ятати». Користувачам кабінету доступна помісячно інформація про розрахунки з орендної плати та послуг за останніх три роки: рахунки, акти звірки, оплати та інші додаткові дані.

Через особистий кабінет можна подати зміни до уже укладених договорів на послуги та оренду торгових площ, заповнивши відповідну форму в розділі сайту «Сервіси» або заповнити письмову заявку в адміністрації. Пропозиції по покращенню обслуговування, по питаннях з нарахування оренди торгових площ можна подати зареєстрованим користувачем послуг у відповідному розділі «Сервіси», а незареєстрованим користувачам у довільній формі через «написати нам».

Заявки про розміщення інформації про торгові павільйони в розділі «Магазини» можна подати по кожному павільйону окремо в особистому кабінеті в розділі «Сервіси» підменю «Заявка по магазину». В заявці вказуються ключові слова для пошукової системи та прикріпляються фотографії та текстовий файл з описом вашого магазину.

Даний сайт обслуговується компанією «PC-Office», яка створює і обслуговує сервіси для ведення діяльності та надання послуг з доступом «365/24» для ринків, торгових центрів, ОСББ у місті Львів та по Україні.